Προφίλ

Το Λογιστικό Γραφείο Αλεξάκη, διευθύνεται από την Αικατερίνη Αλεξάκη, Λογιστή - Φοροτεχνικό Α’ τάξεως, απόφοιτη του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Α.Τ.Ε.Ι. Κρήτης.

Στο γραφείο μας εφαρμόζουμε τις πλέον σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους λογιστικής και χρησιμοποιούμε τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Η εμπειρία μας, σε συνδυασμό με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, μας επιτρέπει να χειριζόμαστε και να διεκπεραιώνουμε επιτυχώς κάθε αναλαμβανόμενη εργασία. Μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να εξαλείψουμε τους φόβους σας. Μπορούμε να προσφέρουμε ποιότητα και ταχύτητα στην κατάλληλη τιμή.

Επικοινωνήστε μαζί μας και κερδίστε από την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Βάλτε σε τάξη την επιχείρησή σας και γίνετε αρωγοί στην προσπάθειά μας να προσθέσουμε αξία στην επιχείρησή σας.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στην οδό Μάρκου Αβάτζου, στο Βιολί Χαράκι Ρεθύμνου.

Μας διέπει:

Υπευθυνότητα
Είμαστε στη διάθεση σας για να δώσουμε λύση, κατάλληλη για κάθε περίπτωση ξεχωριστά, σε όλα τα λογιστικά - φοροτεχνικά προβλήματα που σας απασχολούν.
Συνέπεια
Διαθέτουμε πολυετή πείρα, εξειδικευμένο και άρτια κατηρτισμένο προσωπικό προκειμένου να σας καθοδηγήσουμε στις λύσεις που σας συμφέρουν, με αξιοπιστία και συνέπεια.
Αποτελεσματικότητα
Σας καθοδηγούμε στις λύσεις που σας συμφέρουν με αξιοπιστία. Ανταποκρινόμαστε ταχύτατα στα αιτήματα που προκύπτουν με ποιότητα και αποτελεσματικότητα.

Ρωτήστε μας!

Μπορείτε να μας καλέσετε και να κλείσετε ένα ραντεβού στα γραφεία μας, για ότι σας προβληματίζει, χωρίς καμία δέσμευση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η διεύθυνσή μας

Λογιστικό Γραφείο Αλεξάκη
Βιολί Χαράκι
Τ.Κ. 741.00, Ρέθυμνο Κρήτης
(+30) 2831 020636
(+30) 6942 421466
(+30) 6972 299103
logistiko.alexaki@gmail.com

Social Media

Facebook Λογιστικό Γραφείο Αλεξάκη
Instagram Λογιστικό Γραφείο Αλεξάκη

Βρείτε μας στο Χάρτη